Partly Cloudy 33°

MetroMisc

Transit Trivia Answer: Friday, Feb. 9, 2018

​Answer: Huntley Meadows State Park. It’s a beautiful place, just a short drive south from the hustle and bustle of the District. The closest Metro station is Franconia-Springfield.

Check out our Facebook page Sunday night for the next round of Transit Trivia!

—-

Click here to sign up for commuter news and real-time traffic updates for free, delivered to your inbox Mondays, Wednesdays and Fridays.

Related articles

  1. Transit Trivia Answer: Wednesday, Feb. 7, 2018

    ​Where is this? What’s the closest Metro station?

    Read More
  2. Transit Trivia Answer: Monday, Feb. 5, 2018

    Where is this? What Metro station is closest?​

    Read More
  3. Transit Trivia Answer: Wednesday, Jan. 31, 2018

    ​Where is this landmark? And what is the closest Metro station?

    Read More
  4. Transit Trivia Answer: Monday, Jan. 29, 2018

    ​What is this landmark? And what Metro station is closest?

    Read More
  5. Transit Trivia Answer: Friday, Jan. 26, 2018

    “Ask not what this bust can do for you ...” ​Where is this bust located? And what Metro station is closest?

    Read More
  6. Transit Trivia Answer: Wednesday, Jan. 24, 2018

    Where is this? And what Metro station is closest to this location?​

    Read More
  7. Transit Trivia Answer: Monday, Jan. 22, 2018

    ​What is this, where is this and what Metro station is closest?

    Read More
  8. Transit Trivia Answer: Wednesday, Jan. 17, 2018

    What Metro station is closest to this D.C.-area landmark?​

    Read More