Partly Cloudy 33°

Trivia

Image for Trivia
We post photos of landmarks and other lesser-known locations across the region. You guess the name of the place and the closest Metro station. Transit Trivia photos are posted on Facebook, Instagram and our newsletter. Answers are revealed on our homepage every Monday, Wednesday and Friday.

Transit Trivia Answer: Friday, Aug. 3, 2018

​Where is this big smokestack? What’s the closest Metro station?

Read More
  1. Testudo!

    Testudo!

    Wikimedia Commons

    Transit Trivia Answer: August 1, 2018

    Where is this? What’s the nearest Metro station?

    Read More
  2. Transit Trivia Answer: Monday, July 23, 2018

    ​What is this and what’s the closest Metro station?

    Read More
  3. Transit Trivia Answer: Friday, July 20, 2018

    ​Ahoy, there! Where’s this and what’s the closest Metro station?

    Read More
  4. Transit Trivia Answer: Monday, July 16, 2018

    ​Where is this and what’s the closest Metro station?

    Read More
  5. Transit Trivia Answer: Friday, July 13, 2018

    What Metro station is this?

    Read More
  6. Transit Trivia Answer: Wednesday, July 11, 2018

    What is this and where is the closest Metro station?

    Read More
  7. Transit Trivia Answer: Monday, July 9, 2018

    Where is this and what’s the closest Metro station?

    Read More
  8. Transit Trivia Answer: Friday, July 6, 2018

    ​What is this and what’s the closest Metro station?

    Read More
  9. Transit Trivia Answer: Monday, June 25, 2018

    ​Where is this and what’s the closest Metro station?

    Read More
Load More